City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania

Beauregard-header-img
2 Adult, 0 Child
* Garancia me çmim më të mirë
Rezervoni taniCLOSE

Balsha

E rinovuar plotesisht në Gusht të 2015, Salla Balsha, është tashmë salla e Konferencave më moderne dhe më luksoze në Tiranë.

Ajo është një nga sallat më të mëdha të Konferencave në Tirana Internacional Hotel & Conference Centre.

Prej vitesh tashmë, eventet dhe konferencat më të mëdha kombëtare dhe ndërkombëtare që mbahen në Tiranë organizohen në sallen “Balsha”!

E dekoruar me shije, me një përzgjedhje të veçantë nga dizenjuesit tanë, me një sipërfaqe prej 285 m² , kapacitet maksimal prej 350 pjesmarësish, ndriçim natyral, dalje emergjence, 4 kabina përkthimi simultan të inkorporuara dhe e pajisur me të gjitha paisjet e teknologjise së fundit, është një nga sallat nga më te kërkuarat për aktivitete tuaja.

PRENOTO DIREKT