Salla VIP është shumë e përshtatshme për të organizuar takimin tuaj privat ku privacia është absolutisht e garantuar. Arredimi i vecantë e bën takimin tuaj te biznesit te jetë i suksesshem.

Sala VIP ka një kapacitet deri në 50 persona dhe është e kompletuar me të gjitha paisjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve të ndryshme. Ka ndricim natyral,Tabela, Ekran, Video- Projektor, Laptop, Internet Wireles etj.DerSpiegel en