Salla “Blu” ka madhësi mesatare dhe ka një kapacitet deri në 60 persona në varësi të formës së arredimit kërkuar nga organiztoret e eventit.

Përdoret gjerësisht për konferenca për shtyp, mbledhje pune, takime, seanca trajnimesh etj. Ka ndricim natyral.

Salla Blu është e kompletuar me të gjitha paisjet e nevojshme për organizimin dhe mbarëvajtjen e aktiviteteve:

Sistem audio, Rregjistrim Audio Dixhital, Pajisjet e Përkthimit Stimultan, Kabina Perkthimi, Ekran, Video - Projektor, Laptop, Tabela, Internet Wireles etj.DerSpiegel en