Tirana International Hotel & Conference Centre, është Qëndra më e madhe dhe e vetme e Konferencave në Shqipëri, si dhe destinacioni perfekt për të mirëpritur takimin, konferencën apo eventin tuaj. Nuk ka rëndësi madhësia apo qëllimi, nga konferencat deri tek panairet, nga banketet deri tek kongreset, nga festimet e deri tek ceremonitë e cdo lloji, me teknologjinë më të avancuar dhe shërbimin cilësor të kateringut, do t’ju ndihmojmë t’a bëni eventin tuaj të paharueshëm.

15 salla konferencash multifuksionale në një hapësirë totale prej 3000 m2, të dizenjuara dhe arreduara me kujdes të vecantë ndaj detajeve, mundësojnë organizimin perfekt të cdo eventi. Me kapacitet deri 2200 persona, të gjitha sallat kombinojnë funksionalitetin, stilin dhe teknologjinë më të fundit me sherbimin më të lartë e profesional. Ne e dimë se sa të rëndësishme janë paisjet audio vizive për eventet tuaja. Ndaj, ekspertët tanë janë të gatshëm për t’ju siguruar që prezantimet tuaja të shihen dhe degjohen sa më mirë.

Pajisjet e tëknologjisë së fundit, ato të përkthimit simultan deri në 8 gjuhe, kabinat e përkthimit të inkorporuara në sallat e mëdha si dhe kabinat e lëvizshme të certifikuara sipas standarteve Europiane (EN 15038:2006), e bëjnë Tirana International Hotel & Conference Centre, lider në organizimin e eventeve në Shqipëri. Stafi ynë profesionist është gjithmonë prane jush për t’ju asistuar në çdo kërkesë të eventit tuaj. Tërësisht i rinovuar në vitin 2015, Tirana International Hotel & Conference Centre ju frymëzon me elegancë, energji dhe stil, për ta kthyer eventin tuaj në një sukses të vërtetv.

✔ Ndriçim natyral
✔ Dalje emergjence
✔ Paisjet e përkthimit simultan (për përkthim deri në 8 gjuhë)
✔ Kabina përkthimi të inkorporuara në sallat me kapacitet të madh
✔ Kabina përkthimi të lëvizshme
✔ Asistencë teknike përgjatë konferencës
✔ Internet wireless ose me kabëll (ethernet)
✔ Sistem audio
✔ Ekran projektimi (1.8 m X 1.8 m / 2 m X 2 m / 3 m X 3 m / 7 m X 3 m)
✔ Foltore
✔ Flip chart
✔ Pin board
✔ Laser pointer
✔ Podium
✔ Publikimi elektronik i njoftimeve të aktivitetit
✔ Parkim
✔ Video projektor tavanorë dhe të lëvizshem
✔ TV LED 55”
✔ Laptop
✔ Mikrofona sistem konference
✔ Mikrofona valor
✔ Rregjistrimi audio digital i aktivitetit

Conference Rooms NameTheater Style
School Style
U Shape
Round Table
Cabaret Style
Cocktail
"Classic" 250 150 75 90 150 250
"Akernia" 500 300 70 80 230 500
"Balsha" 350 180 90 100 150 350
"Consortium" 200 120 70 75 120 200
"Abret" 120 66 55 60 60 120
"Teuta" 140 66 60 66 65 140
"Onufri" 65 40 35 40 40 50
"Metropol" 100 56 45 50 50 100
"Blue Room" 60 35 35 40 35 60
"V.I.P" 50 35 35 38 30 40
"Bogdani" N/A N/A 25 30 N/A N/A
“Gold” Privé N/A N/A 12 15 N/A N/A
“Silver” Privé N/A N/A 12 15 N/A N/A
"La Pergola" N/A N/A N/A N/A 200 300
"Terrace" N/A N/A N/A N/A 200 700

Salla Akernia është salla me sipërfaqe dhe me kapacitet më të madh pjesëmarrësish, e cila ofron mundesinë për t'u përdorur dhe arreduar për evente të ndryshme.


Vazhdo leximin...

E rinovuar plotësisht në Gusht të 2015, Salla Balsha, është tashmë salla e Konferencave më moderne dhe më luksoze në Tiranë.


Vazhdo leximin...

Salla “Blu” ka madhësi mesatare dhe ka një kapacitet deri në 60 persona në varësi të formës së arredimit kërkuar nga organiztoret e eventit.


Vazhdo leximin...

Salla Bogdani është një nga sallat me kapacitet të vogël në Hotel Tirana International & Conference Centre. Stili unik qe e karakterizon, bën që të jetë një nga sallat...


Vazhdo leximin...

Salla Consortium është një nga sallat me kapacitet të madh dhe më të preferuara nga klientët në Hotel Tirana International & Conference Centre.


Vazhdo leximin...

Salla Abret ndodhet në qëndër të Hollit të Konferencave dhe është me një madhësi mesatare, është shumë lehtë e arritshme dhe ka ndricim natyral.


Vazhdo leximin...

Salla Onufri ndodhet në qëndër të Hollit të Konferencave dhe është shumë lehtë e arritshme. Përdoret per të organizuar evente të madhesise mesatare dhe ka kapacitet...


Vazhdo leximin...

Salla Metropol është një nga sallat me kapacitet mesatar që ofron Hotel Tirana International & Conference Centre. Ka kapacitet deri në 100 persona në varësi të...


Vazhdo leximin...

Nderojini miqtë tuaj në një mënyre të veçantë dhe private. Rezervo njërën prej sallave tona, Gold apo Silver Privé, ku ju shërbehet një menu për 14 persona,


Vazhdo leximin...

Salla Teuta ka një kapacitet dëri në 150 pjesëmarrës dhe është shumë e përshtatshme si për aktivitetet e mëdha ashtu edhe për ato të vogla.


Vazhdo leximin...

Salla VIP është shumë e përshtatshme për të organizuar takimin tuaj privat ku privacia është absolutisht e garantuar. Arredimi i vecantë e bën takimin tuaj te biznesit...


Vazhdo leximin...

Ne jemi me te mirët në çdo hap që hedhim. Salla “Classic”, është padyshim lëvizja që na diferencon.
Kjo sallë mbretërore e mëvetsishme, e veshur në ar ...


Vazhdo leximin...

DerSpiegel en