Dhomat standarde ofrojmë akomodim elegantë dhe të rehatshëm. Mobilje janë bashkëkohore dhe të kombinuara shkëlqyeshëm. Të vendosura në kate të ndryshme, të gjitha dhomat standarde kanë pamje qendrën e qytetit - Sheshin Skenderbej ose bulevardin kryesor të qytetit. Dhomat Standarde janë të arreduara me krevat të madh Dopio ose dy krevate standart tek, telefon, TV LED full HD , 30 kanale televizive falas, sistemin e kontrollit të ajrit të kondicionuar, internet wireless me shpejtësi të lartë falas, kasafortë, tavolinë pune dhe mini-bar me një përzgjedhje e pijeve freskuese, pije alkoolike dhe snacks.


DerSpiegel en