Dhomat Deluxe janë të dizenjuara për t’ju bërë ju të ndjeheni të mirëpritur dhe nen nje rehati luksoze. Te vendosura në kate të ndryshme, të gjitha dhomat janë me


Vazhdo leximin...

Dhomat Deluxe janë të dizenjuara për t’ju bërë ju të ndjeheni të mirëpritur dhe nën një rehati luksoze. Të vendosura në kate të ndryshme, të gjitha dhomat janë


Vazhdo leximin...

Sapo të hyni në Suitën tuaj Deluxe ju do të ndjeni atmosferën luksoze. E vendosur në kate të ndryshme, të gjitha Suitat Deluxe janë me pamje nga qendra e qytetit


Vazhdo leximin...

Dhomat standarde ofrojmë akomodim elegantë dhe të rehatshëm. Mobilje janë bashkëkohore dhe të kombinuara shkëlqyeshëm.


Vazhdo leximin...

Suitat Ekzekutive janë të ngrohta dhe të rehatshme me një siperfaqe 70 m2 konsiderueshme, një dhomë ndenjeje, një dhomë të madhe me krevat dopio të madh dhe


Vazhdo leximin...

Dhomat standarde ofrojmë akomodim elegantë dhe të rehatshëm. Mobilje janë bashkëkohore dhe të kombinuara shkëlqyeshëm.


Vazhdo leximin...

DerSpiegel en