Qëndra Spa në Tirana International Hotel është një nga qëndrat më moderne në vend,e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh që ju falin kënaqësi dhe relaks pas një dite të gjate e te ngarkuar. OFERTË SPECIALE Antarësohuni në Qendrën Spa dhe përfitoni përdorim pa limit në:

Palestër - Pishinë – Sauna

✔ Anëtarësim 1 Mujor

✔ Anëtarësim 3 Mujor

✔ Anëtarësim 6 Mujor

✔ Anëtarësim 1 Vjeçar

Një shumëllojshmëri masazhesh ofrohen nga fizioterapistët tanë profesioniste:

✔ Masazh Relaks

✔ Masazh Suedez

✔ Masazh Kurativ

✔ Banjo Turke

✔ Trajtim Fytyre

✔ Masazh Relaks & Maskë për Fytyrën

Për rezervime dhe anëtarësime ju lutem kontaktoni:

Tel: +355 (0) 4 22 34 185 Mob: +355 (0) 68 60 66 088 E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Qëndra SPA është e hapur nga ora 09:00-21:00 nga e Hëna në të Dielë.


DerSpiegel en